Ultima ediție a Școlii de Vară „Fenomenul Pitești”


! Completează formularul aici !


Cea de-a IX-a și, probabil, ultima ediție a Şcolii de Vară „Fenomenul Piteşti“ va avea loc anul acesta între 25 și 29 iulie. În cei 10 ani care s-au scurs de la prima ediție, am reușit împreună să înființăm un muzeu memorial în incinta fostului penitenciar, să inaugurăm expoziția permanentă și să îl transformăm într-unul din principalele obiective turistice ale orașului. În semn de recunoștință față de toți cei care ne-au sprijinit în demersurile noastre, organizăm anul acesta ceea ce va fi, aproape sigur, ultima ediție a Școlii de Vară.

Pentru a vă număra printre ultimii 10 studenți ai Școlii de Vară, trebuie să completați formularul online până vineri, 1 iulie (inclusiv). Lista candidaţilor admişi va fi publicată pe site-ul și canalele de social media ale Centrului de Studii în Istorie Contemporană luni, 4 iulie. Cheltuielile cu cazarea şi masa participanţilor vor fi suportate de către organizatori. Participanții vor suporta exclusiv costul transportului către și de la Pitești. Sunt acceptați absolvenți de liceu, studenți, masteranzi și doctoranzi cu vârsta de până la 30 de ani din România și Republica Moldova.

Pentru detalii suplimentare, ne puteți scrie la contact@istoriecontemporana.ro. Ediția de anul acesta este organizată cu sprijinul Consiliului Județean Argeș.! Completează formularul aici !