Descoperă-te în cea mai profundă școală de vară

Pentru noi, aceasta nu a fost niciodată doar o școală de vară. Am pus întotdeauna suflet și pasiune, pentru ca experiența de la Pitești să fie un punct de reper în formarea voastră ca oameni. Curiozitatea, sensibilitatea, empatia și disponibilitatea sunt calitățile pe care le căutăm în voi.

În fiecare an, ne străduim să dăm o identitate nouă școlii de vară, un concept în jurul căruia să împletim toate activitățile. Voi, tinerii de azi, veți afla despre tinerii de ieri: și ei se pregăteau pentru o carieră, căutau să își întemeieze o familie și să schimbe lumea.

Anul trecut, participanții noștri au trăit la propriu experiența închisorii, fie ca deținuți, fie ca gardieni (unii din ambele ipostaze). Exercițiul acesta le-a deschis nu doar mințile, ci și sufletele către informațiile pe care le-au aflat ulterior despre cei trecuți prin Pitești.

Anul acesta, vă propunem să vă descoperiți pe voi! Fiecare participant ales va avea un corespondent în trecut, care a fost implicat într-un fel sau altul în evenimentele din 1949-1951. Veți întâlni indicii despre personajul vostru pe tot parcursul școlii de vară. Unii îl veți ghici pe parcurs, alții îl veți afla abia la final. Dar descoperindu-i pe ei, vă veți descoperi pe voi.

Înscrieți-vă! Veți pleca de la Pitești alți oameni. Mai buni 😊

PS: Completează formularul disponibil aici și vei avea posibilitatea de a participa #gratuit la cursurile care vor avea loc chiar în incinta fostului penitenciar, în perioada 15-20 septembrie.